Nieuwsbericht
De deadline voor de aanlevering van de gegevens voor het Kostprijsonderzoek ggz/fz 2020 nadert snel. Zorg dat wij vóór komende vrijdag 8 februari het ingevulde uitvraagsjabloon met handtekening op de eigen verklaring en de profielinformatie hebben ontvangen via kostprijsggzfz.nl@capgemini.com. Na deze datum kan de NZa starten met de handhaving.

Ondertussen werken wij hard aan de verwerking van de al binnengekomen gegevens. Het kan vanwege de noodzakelijke controles helaas even duren voordat u reactie ontvangt. Indien u al gegevens aan ons heeft aangeleverd en u nog op reactie wacht, is het niet nodig om hierover te bellen of te mailen. Uw accountmanager neemt hierover zo snel mogelijk contact op.

Wij sturen u komende week alvast via de email een beveiligde link die u kunt gebruiken voor de aanlevering. Doet u dit voor 8 februari. Wij verzoeken u naam van de bestanden te voorzien van de naam van uw instelling of praktijk.

Welkom op de website voor het ‘’kostenonderzoek ggz en forensische zorg’’. Op deze website vindt u de benodigde informatie voor verzamelen en versturen van de benodigde gegevens.  Wij proberen het invullen zo eenvoudig mogelijk te maken. Vrijgevestigden kunnen de vragenlijst deels door Sira Consulting laten invullen zodat u hem alleen nog maar hoeft te controleren. Hoe dat werkt en welke gegevens Sira Consulting daarvoor nodig heeft, kunt u vinden in de ‘’Handleiding uitvraagsjabloon” onder het kopje “Documenten”.

Onder kopje “Q&A” kunt u de antwoorden op de meest gestelde vragen vinden. Zolang het onderzoek loopt, houden wij deze pagina up to date.

Mocht u vragen hebben die hier niet in de Q&A staan, kunt u altijd contact opnemen via de email. De contactgegevens staan onder het kopje “Contact”.